Adıyaman Çiğ Köftecisi Muhammed Usta çiğ köfte 2012 yılında Kırıkkale’de üretime başladı. Dayanılmaz lezzetiyle kısa sürede hızla büyüyen firmamız, dünyada bir ilk olan çiğ köfte üretilmek üzere dizayn edilmiş fabrikasını kurup Kırıkkale– Ankara karayolunun 3. kilometresinde hizmete başlamıştır.

Günlük 1 ton üretim kapasitesiyle 300 metrekarelik Fabrika bünyesinde paketleme, soğuk hava deposu, sosyal tesisler ve ofis bölümleri bulunmaktadır.

Sağlıklı ve katkısız üretim yapmayı şirket politikası haline getiren Adıyaman Çiğ Köftecisi Muhammed Usta, ürünlerinde bulyon, Çin tuzu gibi sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi kullanmamaktadır. Yüzde 100 katkısız, doğal ve organik üretim yapmaktadır.

Tüm malzemeleri üretildiği yörelerden özel olarak getirilirken, Adıyaman Çiğ Köftecisi Muhammed Usta hazırladığı ürünlerini bünyesindeki , soğutucu sistemli araçlarıyla Türkiye genelindeki yüzlerce bayisine ulaştırmaktadır. Adıyaman Çiğ Köftecisi Muhammed Usta olarak Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 100’e yakın şubesiyle, müşterilerine, kaliteli, güler yüzlü ve hızlı servis sunmayı amaçlamaktadır.

Misyon

Türkiye’de sektör lideri olmak, kararlılığımızı sürdürmek, fark yaratarak Avrasya’da tercih edilen marka olmak.

Vizyon
Sektörümüzün gereksinimleri doğrultusunda hep yeniliklerin öncüsü olmak,kaliteyi alışkanlık haline getirerek paydaşlarımıza , satış anında ve satış sonrasında hizmetlerimizle yüzde yüz memnuniyeti sağlamak ve firmamıza olan güveni en üst seviyede tutmak.

Ön Kayıt

Şube

Adıyamanlı Çiğ Köfteci Muhammed Usta  markasının bir parçası olmak için formu doldurarak ilk adımı atabilirsiniz….

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search